Vedete din Romania

#copii Nicoleta Luciu #vedete insarcinate #vedete copii #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu va avea un alt copil. Al cincilea!

Ai spune ca a avea tripleti este suficient de greu incat o mama sa nu se mai gandeasca sa mai aiba si altii copii. Mai ales cand mai are unul. Nu este si cazul Nicoletei Luciu. Vedeta a dat vestea cea mare de curand. 

Cu toate ca au patru copii: Zsolt Jr ( 8 ani) si pe tripletii Kevin, Kim si Karoly (5 ani), Nicoleta si Zsolt isi mai doresc un copil. "Eu si sotul meu asteptam sa mai creasca cei mici si apoi, da, ne mai dorim un copil. Niciodata sa nu spui niciodata, insa acum nu se pune inca problema pentru ca ei sunt inca mici si ar fi imposibil sa mai crestem alt copil. Ei au nevoie acum de atentie, de grija, de sfaturi, practic acum se pun bazele educatiei si au mare nevoie ca eu sa fiu langa ei", a dezvaluit Luciu, citata de cancan.ro. 

Vedeta a lasat in urma agitatia Capitalei si locuieste de cativa ani la Miercurea Ciuc, orasul natal al sotului ei. Trece printr-o perioada extrem de frumoasa a vietii ei, dar si solicitanta, avand in vedere varsta tripletilor. Pentru ca nu este deloc usor sa fii mama a patru copii, Nicoleta recunoaste ca ea este cea dura cu cei mici. Zsolt este cel bland, iar acest lucru se vede in preferintel copiilor. "Este o perioada foarte importanta pentru ei si acum au cea mai mare nevoie de mine. Sunt foarte autoritara cu ei. Daca sunt intrebati pe cine iubesc mai mult, raspund ca pe tatal lor pentru ca el este mai bland cu ei”", a declarat Nicoleta Luciu pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului