Vedete din Romania

Nicoleta Luciu va avea un baiat

Actrita din telenovela "Inima de tigan" a aflat in cursul diminetii de ieri ca va avea un baietel . Nicoleta Luciu nu a mai avut rabdare si si-a reprogramat ecografia cu ajutorul careia avea sa afle sexul copilului si pe care ar fi trebuit sa o faca abia maine, povesteste Cancan.

Actrita a mers ieri la ecografie insotita de iubitul ei, Zsolt Csergo , care a venit special din Suedia pentru a fi alaturi de ea in acest moment. Coplesiti de emotie, viitorii parinti au asteptat sa-si vada la ecograf bebelusul si sa-i auda bataile inimii. Dupa cateva minute de suspans, medicul le-a spus ca vor fi parintii unui baietel.

Si mai important, medicul i-a anuntat ca micutul este perfect sanatos, iar evolutia lui, extrem de favorabila. Astfel, viitoarea mamica a scapat de emotiile care incepusera sa puna stapanire pe ea, cu atat mai mult cu cat intalnirea cu ginecologul se apropia.

Se pare ca cei doi au luat deja decizia ca vedeta Acasa TV sa nasca peste hotare. Libertatea a aflat ca Nicoleta isi doreste sa-l aduca pe lume pe mostenitorul familiei Csergo in Ungaria, la Budapesta, Viena fiind a doua optiune.

Zsolt a fost sfatuit de prieteni s-o menajeze pe Nicoleta si s-o duca sa nasca in alta tara pentru a nu fi asaltata de presa, sustine Libertatea.

Sarcina Nicoletei Luciu a implinit deja patru luni, iar la toamna, in a doua jumatate a lunii septembrie, bruneta va aduce pe lume un baietel. Imediat ce au aflat sexul copilului, Nicoleta si Zsolt au inceput sa se gandeasca la numele pe care acesta il va purta. Viitorii parinti au cazut de acord ca micutul sa fie botezat, Zsolt, dupa tata.

Viitorii parinti ai mostenitorului familiei Csergo sunt preocupati acum de evolutia sarcinii Nicoletei si mai putin de alte aspecte ale relatiei, cum ar fi o posibila casatorie, despre care se tot vorbeste. De altfel, la inceputul relatiei celor doi, Zsolt a declarat ca se va insura cand va dori el, nu cand se asteapta lumea.


Foto: Click
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului