Vedete din Romania

#bona #nicoleta luciu #tripleti #zsolt csergo

Nicoleta Luciu vrea doua bone pentru tripleti

Nicoleta Luciu nu se teme de momentul nasterii chiar daca va avea tripleti si va fi obligata sa stea internata in spital cate o luna inainte si dupa nastere.

"Se face cu anestezie totala. Ar fi fost mult mai greu sa nasc natural si sa trec prin durerile nasterii. Daca n-ar fi existat cezariana, poate ca as fi apelat la o mama surogat ", a declarat Nicoleta Luciu, citata de Cancan.ro.

Bruneta planuieste sa alapteze tripletii pana la varsta de 6 luni. Pentru ingrijirea lor va solicita ajutorul soacrei si va angaja doua bone.

"Ma vor ajuta mama mea si mama lui Zsolt. Mai mult, voi apela si la serviciile a doua bone. (...) Imi doresc sa-i aduc pe cei mici sanatosi acasa. Ma rog la Dumnezeu sa ne dea multa rabdare sa trecem cu brio peste momentele de inceput. O sa fie obositor, mai ales ca nu o sa avem timp sa dormim. O sa fie mai greu sa le facem un program la fel, in care sa manance si sa doarma in acelasi interval de timp", a mai spus Nicoleta Luciu.

Nici dupa nasterea tripletilor, Nicoleta Luciu nu se grabeste sa-si oficializeze relatia cu Zsolt Csergo .

"Deocamdata ne bucuram de minunile care vor veni in viata noastra , pe langa cea deja existenta, Zsolt Jr", a raspuns Nicoleta cand a fost intrebata de posiblitatea unei nunti in viitorul apropiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare