Vedete din Romania

Nicoleta mireasa in Hawaii!

Una dintre cele mai cuminti soliste din showbiz a avut parte de o nunta iesita din tipare, departe de presa, prieteni si chiar de parinti.

Nicoleta Dragan si Marius Novanc si-au luat lumea in cap si s-au refugiat tocmai in exoticul Hawaii, acolo unde si-au jurat credinta vesnica. S-au casatorit pe plaja, ea intr-o superba rochie de mireasa , iar el in bermude si tricou colorat.

Marius Novanc (28 de ani), handbalist la Steaua si la echipa nationala, s-a despartit de fosta iubita, baschetbalista de culoare Anne Marie Parau, iar Nicoleta Dragan (29 de ani) de baietii cu care a cantat aproape sase ani in trupa HI-Q.

Dupa schimbarile majore prin care au trecut deja, cei doi indragostiti au mai bifat recent una, de aceasta data cu final fericit.

Chiar daca sunt impreuna doar de un an, Nico si Marius, au facut pasul cel mare intr-un mod cu totul inedit: pe plaja in Hawaii si aranjati atipic pentru un mire si o mireasa: desculti, ea in rochie alba de voal, iar el in bermude si tricou. In loc de accesorii pretioase au purtat la gat colane din orhidee.

Continuarea in Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare