Vedete din Romania

#despartire alex velea #despartire antoni #antonia #alex velea #cuplu #despartire

Nimeni nu se astepta la asta! Antonia si Alex Velea se despart!

Celebrul cuplu, Antonia si Alex Velea sunt impreuna de trei ani. Cei doi a impreuna un copil si asteapta sa devina din nou parinti. Pare relatia perfecta insa, fanii sunt socati de vestea primita. Antonia si Alex Velea urmeaza sa se desparta! Cel putin asta prezice Carmen Harra.

 

Carmen Harra a facut o previziune la care putini se asteptau, iar fanii celor doi sunt socati. Aceasta a spus la un post de televiziune ca "Antonia si Alex Velea nu vor ramane impreuna. Desi ei se completeaza, exista relatii complementare, dar pasagere. Noi zicem ca daca suntem impreuna si avem copii, ar trebui sa traim toata viata impreuna. Mai ales cand au si aceeasi cariera. La fel parea si la EBA si la Syda. Cred ca ma injura jumatate din cei care ma asculta, pentru ca anumite lucruri pot deranja".

Tot in cadrul aceleiasi emisiuni, Carmen Harra a facut dezvaluiri uimitoare despre relatia lui Ilie Nastase cu Brigitte Sfat, dar si despre relatiile anterioare ale acestuia: "Nici la ea nu este o continuare pentru o multa perioada de timp. Nastase are o codificare a unui om care trece prin multe experiente si casatorii, dar care pana la urma ajunge singur. Daca in viata treci printr-un divort, exista pericolul sa treci si prin al doilea. La Nastase este exact tipic exemplul de legea karmei. Eu nu cred ca el nu si-a gasit niciodata nevasta ideala. Eu am cunoscut-o pe prima lui nevasta la New York, imi povestea de relatia ei cu Nastase. Dupa cateva luni a venit la mine o fata tanara care mi-a spus ca era iubita lui. Ea traia tot in New York…imi pare rau. Este un secret, nu l-am mai spus la nimeni".

Bianca Dragusanu si Victor Slav raman impreuna. "In ciuda asteptarilor, cei doi sunt cei mai stabili dintre toti cei despre care am vorbit pana acum. Bianca si Victor vor ramane impreuna", a mai spus Carmen Harra, potrivit ele.ro.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului