Vedete din Romania

#dani otil #incident #politie #talharie #paparazzi #mihaela radulescu

Noi dovezi in cazul Mihaelei Radulescu impotriva paparazzi

Avocatul Mihaelei Radulescu a anuntat ca va depune in curand la politie o proba-cheie, o alta inregistrare a incidentului din 13 martie, care ar demonstra ca vedeta TV este o victima a agresiunii fotoreporterilor.

Pe langa filmul care va fi depus saptamana aceasta la parchet, curtea va asculta si alte marturii. Pana acum, in favoarea Mihaelei, au depus marturie Dani Otil si doi membri ai trupei Sistem, Ciprian "Cici" Rogojan si Zoli Toth.

Urmeaza audierea Ioanei, sotia lui Zoli Toth, care a fost si ea prezenta la altercatie dintre fotoreporterii Libertatea si Mihaela Radulescu.

"Stiu ca exista deja o astfel de proba la politie, insa eu voi depune zilele acestea la probatoriu o alta inregistrare, prin care voi dovedi nevinovatia clientei mele, faptul ca ea a fost o victima in acest incident si ca partea cealalta a depus pana acum o marturie mincinoasa", a declarat pentru Gardianul, Iancu Toader , avocatul Mihaelei.

Mihaelei Radulescu nu i s-a adus pana acum nici o invinuire , fapt confirmat de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. 

 

Citeste si

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului