Vedete din Romania

#salariu #serviciu #elena carstea

Noul serviciu ii face bine Elenei Carstea

Medicii sunt foarte incantati de faptul ca Elena Carstea s-a angajat. Acestia sunt de parere ca serviciul ar putea-o ajuta pe cantareata sa-si revina mai repede.

Ramasa plina de datorii dupa operatia de anevrism cerebral suferita in urma cu o luna, artista Elena Carstea a renuntat la orgolii si s-a angajat ca vanzatoare de parfumuri in in magazinul Nordstrom din mall-ul Miami Beach.

Avand in vedere ca este platita in functie de comision, Elena este foarte incantata ca, acum in preajma sarbatorilor, va avea posibilitea de a aduce mai multi bani acasa.

Ceea ce ar fi foarte bine, avand in vedere ca a ramas cu o datorie de 20.000 de dolari spitalului, iar sotul ei, Glenn, castiga doar 2000 de dolari pe luna.

"Este un job part-time pentru ca nu ma pot forta prea mult. Acum lucrez 2 ore pe zi, dar sper ca in timp sa pot face fata la un program putin mai lung. Imi place foarte mult ceea ce fac, mai ales ca pot spune ca ma aflu in raiul femeilor. Sunt inconjurata de tot felul de parfumuri, creme, farduri...este placut. Simt ca am inviat de cand lucrez. Ma simt excelent!", a marturisit Elena Carstea pentru Click!

"Cred ca din acest weekend vor incepe deja ofertele promotionale, iar vanzarile vor creste si sper sa castig mai bine", a mai adaugat Elena.

Elena Carstea s-ar putea sa scape de o noua operatie

In urma cu o luna, cand a fost diagnosticata cu anevrism cerebral, medicii erau de parere ca artista va mai avea nevoie de o interventie chirurgicala dupa 6 luni. Insa, acum ca vedeta se simte tot mai bine, acestia spun ca, daca nu se enerveaza si urmeaza tratamentul intocmai, are sanse foarte mari, aproximativ 80%, sa scape de o noua operatie.

"Este foarte bine ca doamna Elena Carstea si-a reluat activitatea, la o luna de la operatie. E chiar indicat sa nu stea acasa atat pentru recuperare, cat si pentru psihicul dumneaei, intrucat, in acest fel, nu se simte inutila. Insa, programul de lucru trebuie sa fie redus, sa-i faca placere cerebrala, sa nu fie stresant si sa nu induca o noua tensiune in organism", a explicat prof. dr. Vlad Ciurea, directorul Centrului de Neurochirurgie, de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" pentru ziarul Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare