Vedete din Romania

Nunta lui Cristian Chivu, alti organizatori

Ioana, fiica magnatului Dan Sucu, proprietara unei firme de organizari de evenimente, nu mai este cea care se va ocupa de nunta lui Cristian Chivu cu Adelina Elisei , relateaza Gardianul.

Intr-un comunicat care apare pe site-ul oficial al internationalului, se spune ca cei insarcinati sa puna la punct toate detaliile evenimentului sunt reprezentantii firmei Bucharest Arena, nicidecum compania Ioanei Sucu.

Cu toate astea, fata lui Dan si a Cameliei Sucu a aparut in presa prezentand informatii despre cum va arata “nunta anului 2008“. Intre timp insa, pentru ca Ioana n-a convins, fotbalistul si aleasa lui s-au razgandit.

“Cristian Chivu si Adelina Elisei s-au hotarat sa isi inceapa viata in doi in decorul de vis al domeniului Stirbey din orasul Buftea, la inceputul acestei veri. Au batut in cuie data de 6 iulie, au semnat contractul cu Bucharest Arena si au intrat oficial pe ultima suta de metri cu emotiile si sperantele de viitor”, spune comunicatul.

“Cristi si Adelina nu au nici o indoiala ca ziua de 6 iulie 2008 va fi cea mai frumoasa din viata lor si sunt convinsi ca petrecerea din Sala Regina Maria va fi perfecta, memorabila si unica”, mai informeaza siteul internatinalului.

Bucharest Arena este firma care a cumparat Palatul Stirbey de la mostenitori cu 9 milioane de euro, in vara anului 2007.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului