Vedete din Romania

#Ileana Constantinescu spital #Ileana Constantinescu dementa #Ileana Constantinescu

O alta artista indragita, de urgenta la spital!

Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu a fost transportata de urgenta la spital, asta dupa ce starea ei de sanatate s-a deteriorat.

Ileana Constantinescu a fost internata de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unor probleme cardiace. Dupa mai multe investigatii, medicii au descoperit ca interpreta de muzica populara avea si un nivel ridicat al glicemiei, potrivit romaniatv.net Chiar daca starea ei de sanatate este una delicata si ar fi trebui sa ramana mai multa vreme in spital, Ileana Constantinescu va fi externata pana de sarbatori.

Din pacate, din cauza bolii cu care se confrunta, o dementa avansata si o vedere degradata, cantareata fiind aproape oarba, aceasta nu poate locui singura si are nevoie de supraveghere continua, conform unica.ro.

Numai ca, apropiatii artistei, spun ca niciunul dintre nepoti nu s-a interesat de starea ei. Asta in conditiile in care, spun apropiatii, toata averea artistei a ajuns pe mana acestora.

La inceputul carierei, Ileana Constantinescu a fost eleva Mariei Tanase, dar si a Elisabetei Moldoveanu.

Ileana Constantinescu a fost partenera de scena a lui Ion Dolanescu.

“A fost cea mai apropiata prietena a tatalui meu, am crescut sub ochii acesei mari artiste”, spunea cu ceva timp in urma Ionut Dolanescu.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului