Vedete din Romania

#nastere Andreea Mantea # Cristian Mitrea #sarcina Andreea Mantea #vedete intern #andreea mantea #showbiz

O indragita prezentatoare tv a nascut astazi!

 Miercuri dimineata, Andreea Mantea s-a prezentat la o clinica privata pentru operatia de cezariana pentru care era programata, iar in scurt timp l-a intalnit pentru prima oara pe fiul sau. Operatia insa nu este lipsita de riscuri!


Baietelul prezentatoarei tv in varsta de 28 de ani este perfect sanatos. Tanara mamica prezinta insa riscuri mari dupa cezariana. Potrivit medicilor obstetricieni, "tromboza venoasa profunda si ocluzia vaselor sangvine mari ale plamanilor apare mult mai frecvent după cezariana decat dupa o nastere normala. Tromboza venoasa si ocluzia vaselor sangvine cu cheaguri de sange rupte poate fi fatala si mama poate sa moara in orice moment. Din aceste considerente, tuturor femeilor care au suportat cezariana li se recomanda sa se scoale din pat si sa inceapa a merge nu mai tarziu de o zi dupa operatie. Sederea indelungata in pat creste semnificativ riscul de tromboza", scrie libertatea.ro.

In urma cu o luna, Andreea isi facea serioase probleme din cauza bebelusului. "Nu a luat destul de mult in greutate copilul. Bine, doctorul mi-a spus ca nu e niciun fel de problema, ca poate a fost mai mofturos si ca poate a fost un pic mai mofturos si ca poate nu i-a placut ce i-am dat eu", a spus Andreea Mantea pentru Antena Stars.

Chiar daca isi dorea foarte mult o fetita, bruneta s-a obisnuit cu gandul ca va fi mama de baiat. “Imi doream eu foarte mult o fetta pe care sa o cheme Andreea. Baietelul meu se va numi David Andrei. Nu stiu exact, poate ma razgandesc. Imi doresc foarte mult o fetita, dar acum daca a fost sa fie baiat, sanatos sa fie. Il voi boteza dupa doua luni. Sunt traditionalista", a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea va fi mama singura, in conditiile in care s-a despartit de tatal copilului, luptatorul Cristian Mitrea, in timpul sarcinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare