Vedete din Romania

# orphan black #tatiana maslany # premii emmy #romani Hollywood #premiile emmy

O romanca, favorita la premiile Emmy! Cine este aceasta

O tanara actrita, in varsta de 29 de ani, cu radacini romanesti face parte din noul val de senzatii de la Hollywood. Tatiana Maslany, caci despre ea este vorba, actrita in Orphan Black, se afla printre pretendentele la premiul Emmy pentru cea mai buna actrita din acest an.

Prestigioasa publicatie "New York Times" scrie ca in "hoarda de clone carora le da viata in serial", 12 la număr, actriţa de 29 de ani a reuşit să creeze cele mai ciudate şi mai sofisticate roluri, fiind considerată una dintre “cele mai bune actrite in viata”. Fanii şi criticii comentează pe internet şi pe reţelele de socializare că tânăra reuşeşte să joace atât de bine fiecare personaj în parte, având de fiecare dată alt accent, încât te face să crezi că e vorba de altă actriţă, scrie libertatea.ro.

Frumoasa actrita are radacini romanesti. Tatiana s-a nascut în Canada, avand insa bunici care au emigrat din Romania. A debutat in actorie la 9 ani, vorbeste perfect doua limbi straine - germana si franceza, iar pentru fiecare episod din “Orphan Black” este plătită cu 50.000 de dolari. Din 2013, a jucat în trei sezoane, iar de curand a inceput pregatirile pentru un al patrulea, astfel incat a reusit sa adune doar din serial o avere de 1.500.000 de dolari. Tatiana concureaza cu cateva nume sonore la Hollywood pentru premiul Emmy, printre care Claire Danes, Robin Wright sau Viola Davis.

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare