Vedete din Romania

#emisiune #alcool #petrecere #spital #paris hilton

O tanara era sa fie omorata de Paris Hilton

Paris Hilton era cat pe ce sa-i bage in groapa pe cativa tineri, pe care i-a obligat, in timpul unui reality-show televizat si produs chiar de ea, sa petreaca zi si noapte si sa consume multe bauturi alcoolice, relateaza Libertatea..

Daca Paris Hilton (27 de ani) o tine intr-o distractie continua, i-a pus si pe participantii unei emisiuni televizate sa duca acelasi stil de viata. Cei 20 de tineri care urmau sa petreaca doua saptamani intr-o casa si sa fie filmati in cadrul emisiunii "My New Best Friend Forever" (n.r. - Cel mai nou si mai bun prieten pe viata) primeau foarte multa bautura, mancare mai deloc si erau pusi sa petreaca non-stop. Concurentii show-ului produs de Paris Hilton ajunsesera sa doarma cateva ore pe noapte si sa bea incontinuu. Potrivit revistei americane National Enquirer , chiar daca tinerii se simteau rau sau picau din picioare de somn, controversata blonda le aplica acelasi tratament: alcool, alcool si iarasi alcool.

Distractia a continuat pana in momentul in care Kayley (23 de ani), nepoata actorului Clark Gable , a lesinat si a fost dusa de urgenta la spital. Din fericire, tanara si-a revenit, dar cand a sosit la clinica, medicii au fost uimiti sa vada ca fata era deshidratata si avea probleme grave cu unul dintre rinichi din cauza consumului excesiv de alcool.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului