Vedete din Romania

#divort #showbiz #viorel lis #oana lis #vedete intern

Oana divorteaza! Ce a facut sotul ei este inadmisibil!

S-a rupt lantul de iubire. Dupa ce i-a iertat de nenumarate ori escapadele amoroase, Oana Lis a decis ca nu mai vrea sa traiasca langa barbatul cu 35 de ani mai mare decat ea. I-a pus capac ultima aventura a lui Viorel Lis cu o prostituata.

"In loc sa il insel eu, ca sunt tanara si as avea toate motivele, ma insala el? Sunt hotarata sa divortez, sa se descurce singur. Nu am ce sa mai discut, ce sa mai lamuresc", a declarat Oana Lis, la Antena 1.

Viorel Lis a fost filmat in timp ce acosta o tanara de pe marginea drumului, dintr-o zona in care se aflau si alte femei usoare. Fostul edil al Capitalei a dus-o la un hotel de lux, unde a inchiriat o camera cu jacuzzi.

Sursa foto: unica.ro

Potrivit Cancan, relatia dintre cei doi soti mergea prost in ultima vreme. Se pare ca Oana ii refuzase sotului ei relatiile amoroase incercand sa il protejeze. Viorel Lis, in varsta de 70 de ani, are probleme cardiace, iar la inceputul anului medicii i-au descoperit si cateva leziuni pe creier care ii cauzeaza pierderi de memorie.

"Nu ma asteptam la asa ceva, mai ales ca are o varsta. Nu am crezut ca mai are astfel de treburi. Noi evitam sa facem efort, sa nu i se faca rau. Si uite el ce face", a marturisit blonda. Acesta ar putea fi si motivul pentru care barbatul e posibil sa fi apelat la serviciile unei prostituate.

Citeste si:

Irina Schrotter, acuzata de evaziune fiscala de un milion de euro

Strigator la cer! Iata cum profita vedetele ca sa scoata si mai multi bani

Transformari incredibile! Cum arata acum vedetele care ti-au marcat adolescenta


Cuplu controversat

Sursa foto: zonamondena.ro

Nu este prima data cand Oana Lis decide sa se desparta de sotul sau din cauza infidelitatii. In urma cu doi ani, blonda si-a angajat un avocat si a depus actele de divort, insa si-a retras ulterior dosarul.

Cei doi nu o duc prea bine nici in plan financiar. Oana si Viorel Lis traiesc de pe urma pensiei si a indemnizatiei de revolutionar a fostului primar al Capitalei. Acestia mai detin o moara si doua balti langa Urziceni, o casa la tara si patru hectare de teren arabil.

Recent, cei doi au fost implicati intr-un scandal dupa ce politistii au descoperit ca intr-o casa detinuta de familia Lis si care fusese inchiriata se practica prostitutia.

Sursa foto: eva.ro

Viorel si Oana s-au intalnit prima data in urma cu 16 ani, pe vremea cand ea era studenta si facea practica la Primaria Capitalei, unde Viorel Lis era edil-sef. In 2009, cei doi s-au casatorit civil, iar doi ani mai tarziu au facut si cununia religioasa.

Cei doi au devenit usor-usor un cuplu monden, atragand mereu atentia datorita faptului ca sunt o apartie extrem de colorata, mereu pusi pe glume si pe sotii.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare