Vedete din Romania

#oana lis agresata #oana lis #viorel lis

Oana Lis, agresata de sotul ei! I-a rupt rochia si a ranit-o

Oana Lis a fost agresata de sotul ei. Cei doi nu mai au pace de cand au ramas fara bani. Oana il acuza pe fostul primar ca i-a rupt rochia de pe ea, a imbrancit-o si a ranit-o pe brate.

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, s-ar fi baricadat in propria camera dupa ce Oana a vrut sa-i vanda costumele.

Viorel Lis, in varsta de 73 de ani sta inchis in camera si refuza sa-si ia medicamentele de cateva zile. Acesta isi pazaste costumele cu orice pret. Sotia acestuia, Oana lis, in varsta de 38 de ani a recunosut ca, din cauza problemelor financiare, doreste sa vanda cele 300 de costume ale sotului ei, insa acesta nu o lasa.

Oana s-a gandit sa dea toate cele 300 de costume purtate de Viorel Lis in perioada in care ocupa fotoliul de primar general contra sumei de 900 de euro. Disperat, Viorel Lis s-a inchis in dormitor, a refuzat sa-si mai ia pastilele pentru afectiunile de care sufera, iar cand sotia a vrut sa vada ce se intampla cu el, primarul a atacat-o, rupandu-i rochia. Mai mult, a imbrancit-o si i-a produs rani pe brate.

"Am vrut sa le vand, asa este, dar el nu ma lasa. Un pensionar care se duce la pacanele, ce sa faca cu 300 de costume?! S-a inchis in camera. Ma si sperie aceast lucru. Iese din casa, doar cand plec eu. Nu si-a mai luat tratamentul si cred sincer ca a luat-o razna. Mi-a rupt rochia si m-a strans de maini si nu este prima data cand face asa. Nu m-a batut", a povestit Oana pentru Antena 1.

Certurile dintre cei doi au inceput in momentul in care Oana a inceput sa vanda din lucrurile din casa pentru a face rost de bani. Viorel Lis nu accepta nici in ruptul capului acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare