Vedete din Romania

#pacate Oana Roman #Oana Roman pacate #postul craciunului #oana roman

Oana Roman a cazut in pacat! A facut asta chiar in Postul Craciunului

Ne aflam in plin Post al Craciunului, insa Oana Roman nu pare sa tina cont de acesta. Ba mai mult, ispiteste toti oamenii sa manance preparate din carne. A marturisit chiar ea ca a pacatuit, insa spera ca pacatele sa-i fie iertate.

 

Oana Roman recunoaste ca i-a isipitit pe prietenii ei sa pacatuiasca in postul Craciunului, insa sustine ca nu putea sa nu-i invite sa deguste cea mai buna carne de vita din Bucuresti, la un restaurnat cu specific uruguaian.

"Stiu ca este post, dar nu vezi ca toata lumea mananca. Este dezlegare la carne ca sa poata sa guste din gratarul asta spectaculos. Ca este si pacat sa nu gustam. Asa s-a nimerit inaugurarea, in post. Dar ne iarta Dumnezeu ca alte pacate rele nu facem. Este un gratar care se foloseste doar in America Latina, in Argentina, in Uruguay, in Brazilia, in Columbia, in aceste zone unde se mananca foarte multa carne de vita si dupa cum o sa poti sa observi, carnea nu este facuta pe jar. Nu exista jar sub carne, practic caldura vine de sus in jos si nu se folosesc carbuni, ci doar lemne. Asta face ca pana la urma carnea sa nu se arda deloc, ci sa fie extraordinar de frageda", a spus Oana Roman, pentru libertatea.ro.

Sursa foto: yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare