Vedete din Romania

#boala Marius Elisei #Marius Elisei #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, despre boala sotului sau: “Sunt o nenorocita, l-am distrus”

Marius Elisei, sotul Oanei Roman, sufera de alopecie, o boala care duce la caderea parului, lucru care s-a vazut recent la un eveniment la care a participat recent.

Din fotografii se pot observa cu ochiul liber portiuni intregi de scalp lipsite de par, iar toti cei din jur au remarcat. Oana Roman a marturisit ca a facut boala pe fond de stres, dar ca ia tratament si ca deja firele de par au inceput sa-i creasca.

”Este o problema mai veche. A revenit sub o forma mai agresiva. Este o alopecie care se face pe fond de stres, dar nu numai. Da, stiu, concluzia o sa fie ca eu sunt o nenorocita, care l-am distrus si din cauza mea i-a cazut parul. Eu am o prietena foarte buna si care este medic dermatolog si i-a prescris un tratament. El are par deja acolo si nu se vede inca. Tratamentul a avut efect si trebuie sa isi dea in fiecare zi”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului