Vedete din Romania

#cornel pasat #oana roman #nunta lui cornel pasat

Oana Roman, despre Cornel Pasat: "Ne-am despartit acum sapte ani. E un capitol inchis"

Oana Roman sustine ca nu a fost invitata la nunta lui Cornel Pasat , fostul ei iubit. Pentru ca s-au despartit de ani buni, Oana spune ca nu mai vrea sa fie asociata cu viata lui.

Speculatiile cu privire la faptul ca Oana Roman ar fi refuzat invitatia la nunta lui Cornel Pasat si Bianca Badoi au fost respinse de fiica fostului premier.

"Nu vad de ce se speculeaza pe acest subiect, probabil are cineva interes sa promoveze acest eveniment, iar prin intermediul unei barfe despre mine e mai simplu, cai altfel probabil nu e un eveniment atat de important. Nu am fost invitata la acea nunta, deci nu avea ce sa refuz", a spus Oana Roman, citata de Click.ro.

Oana a explicat motivele pentru care nu a primit o invitatie la nunta fostului iubit, Cornel Pasat.

"Cornel nu m-a invitat la nunta si bine a facut, avand in vedere ca viitoarea lui sotie este o fata care a fost prietena noastra, prezenta in casa mea si a noastra timp de doi ani aproape in fiecare zi. A luat parte la toate evenimentele noastre, a fost la parintii mei acasa, era normal sa nu ma invite la nunta.

Rog daca se poate sa nu mai fiu asociata cu vreo discutie legata de Cornel si de nunta lui. Ne-am despartit acum sapte ani si el este un capitol inchis din viata mea", a mai spus Oana Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare