Vedete din Romania

# fetita oana roman #Marius Elisei #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, despre infidelitatea sotului plecat in strainatate. Dragostea rezista?

Oana Roman traieste separat de sotul sau, aflat la munca in strainatate. Iata ce ganduri o framanta pe proaspata mamica. 

"Au trecut aproape 3 saptamani, e mai greu pentru el. Pentru mine nu, o am pe Isabela langa mine, stand cu ea mai uiti. Seara e mai greu, cand ma pun in pat si raman eu cu mine, atunci e greu. Nu ma victimizez, sunt femei in aceeasi situatie si nu se mai plang. E greu pentru ca de cand sunt cu Marius, nu am dormit despartiti", a declarat Oana in cadrul unei emisiuni TV unde a fost invitata. 

Desi despartirea este grea, Oana are incredere oarba in sotul ei. "Nu imi fac griji de alte femei, am un barbat extraordinar, nu mi-a dat motive sa cred, daca a facut sau nu. Daca a facut si nu am aflat, este foarte destept. Este un tata care stie sa isi asume acest rol", a mai precizat vedeta. 

Marele regret al Oanei este ca Marius rateaza momente din viata fiicei lor, pe care nimeni nu i le mai poate aduce inapoi. De exemplu, primii  pasi ai fetitei, pe care Oana i-a inregistrat special pentru sotul ei si care i-au smuls acestuia cateva lacrimi. "A pierdut cateva momente importante din viata fiicei noastra, prima data in premergator si primii ei pasi sustinuta. In seara asta, fiica mea face 9 luni", a marturisit Oana.

Marius spune ca abia asteapta sa se intoarca in Romania si ca, pentru acest lucru, economiseste din greu. "Imi este foarte greu. Astept sa imi revad familia, sa imi strang sotia in brate si sa imi pup printesa. Vin de sarbatori acasa. Noptile si zilele sunt foarte grele, sunt obisnuit sa ma joc cu fata mea in fiecare zi, sa vorbesc cu Oana orice. Iau salariu saptamanal, nu mi-am cumparat nimic de ei si nici nu o sa o fac. Totul este pentru fiica mea", a declarat Marius Elisei pentru WOWbiz.

CITESTE SI: Adorati pe scena, monstri in viata reala. 7 vedete criminale!

Dezvaluiri incredibile despre cuplul Iohannis

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului