Vedete din Romania

# oana roman operatie # oana roman bolnava #oana roman

Oana Roman, din nou pe masa de operatii!

Oana Roman nu a scapat de problemele cu sanatatea. Dupa complicatiile pe care le-a suferit in urma operatiei de cezariana in urma cu doi ani, vedeta trebuie sa mai faca o interventie chirgicala. 

"Mai am o interventie chirurgicala de facut, in aceasta iarna. Nu este periculoasa, dar este necesara pentru sanatatea mea," a spus Oana Roman, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars. 

Vedeta a marturisit ca isi mai doreste un copil, insa deocamdata sanatatea nu ii permite. Cu toate acestea va face orice ca sa isi indeplineasca si acest vis. 

Oana a dezvaluit faptul ca sotul ei nu va mai pleca, pentru ca este foarte greu pentru toti trei. Ea se va intoarce sa prezinte emisiunea "Star Salvator", de la Antena Stars si vor demara si o afacere.

"S-a intors Marius de aproape o saptamana si l-am asteptat cu mare nerabdare, pentru ca au fost aproape trei luni in care el a fost plecat si ne-a fost foarte greu fara el. Cea mica s-a asezat la pieptul lui cand l-a vazut, a fost un moment foarte emotionant.

Am petrecut timp cu Isabela, a fost foarte frumos. El a hotarat ca nu va mai pleca, pentru ca au fost niste luni foarte grele. Toate au cazut pe umerii mei. Plus ca mai era si sentimentul ala de singuratate. Ne-am hotarat sa facem o afacere impreună, sa ne facem o firma. Eu voi lansa si o activitate online, care va fi mai mult decat un blog," a spus Oana Roman, la emisiunea "Rai da' buni", de la Antena Stars.


 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului