Vedete din Romania

#Oana Roman avort #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, distrusa. A facut avort in urma cu doua saptamani

Visul Oanei Roman de a avea un al doilea copil s-a spulberat! Vedeta a fost nevoita sa avorteze in urma cu doua saptamani!

“Mi-am dorit foarte mult sa stiu care este situatia, pentru a vedea in ce stadiu sunt cu aceasta operatie, dar Dumnezeu a vrut sa raman insarcinata. Vreau sa vorbesc pentru ca de fiecare data sunt intrebata Cand mai faci un copil? Fiecare intrebare era ca un cutit in inima. Nu vreau sa mi se mai puna aceasta intrebare niciodata! Nu mai pot face copii. Acum o luna, eu si Marius am fost fericiti sa aflam ca vom avea un copil. Medicul mi-a spus ca exista riscuri enorme. Sarcina era foarte, foarte mica. A trebuit sa fac o interventie, dar am avut termen de gandire. Mi-a explicat medicul care sunt riscurile. Apoi am vorbit si cu chirurgul si mi-a spus ca daca nu as fi avut un copil, puteam sa incercam sa ne asumam niste riscuri, dar in contextul in care ai un copil care are nevoie de mama si de tata, te rog sa te gandesti. (...)”, a declarat Oana Roman in cadrul unei emisiuni TV.

“E o drama faptul ca am aflat asta. Ceea ce mi s-a intamplat dupa ce am nascut este ireversibil. M-a schimbat pe viata. Eu nu mai am ce sa mai fac, nu mai am cum sa ma mai repar. Nu a platit nimeni pentru ceea ce am facut eu. dupa aceasta intrerupere doctorii mi-au spus sa nu mai incerc. Mi-au spus ca trebuie sa inteles ca trebuie sa am grija de acest copil pe care il am. As fi vrut sa ii pot oferi mai mult. Marius e mai tanar ca mine, el isi doreste inca un copil. Nu stiu ce va fi. Eu sper sa nu ma paraseasca. inainte sa iau decizia am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat ca se va putea, dar din pacate nu se poate. Acum am realizat cu adevarat prin ce nenorocire am trecut”, a adaugat Oana Roman.

“Eu nu exclud nici adoptia. Pentru mine a fost o drama ingrozitoare. Vreau sa vorbesc despre asta pentru ca ma doare cand mi se pune intrebarea respectiva, cand mai fac un copil”, a mai spus vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare