Vedete din Romania

# oana roman bolnava #oana roman

Oana Roman, luata la rost de fani dupa ce a anuntat ca este bolnava

De doua saptamani, Oana Roman merge din medic in medic pentru a a fla cauza pentru care se simte rau, insa in zadar. Prezentatoarea tv le-a impartasit fanilor virtuali problemele pe care le intampina, iar acestia au luat-o la rost.

“Ingrozitor sentiment cand te simti foarte foarte rau, din ce in ce mai rau, si 4 doctori iti dau 4 tratamente diferite si tu inca nu stii de fapt ce ai!!! Si dupa aproape doua saptamani te simti la fel de rau!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

“Oana, eu chiar te apreciam. insa acum imi dau seama cat de falsa poti fi. Ieri te distrai cu fetele la un restaurant de fite si acum te vaiti ca iti e rau. De doua saptamani. Pai daca iti era asa rau, mai ieseai la distractii? Abstract”, “Mi se pare mie sau dumeavoastra faceti din tantar armasar raportat la orice lucru. Toti avem probleme si nu ne mai plangem” au fost doua dintre comentariil adresate Oanei Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului