Vedete din Romania

#Oana Roman Mioara Roman #vedete intern #mioara roman #oana roman #showbiz

Oana Roman, mesaj emotionant catre mama sa: “Te-ai retrage la o manastire…”

Astazi, Mioara Roman implineste 77 de ani! Fiica sa, Oana, i-a transmis un mesaj emotionant, in care ii multumeste pentru tot ce a invatat-o, totodata dorindu-si  sa o poata rasplati intr-o buna zi.

,,Azi e ziua ta mama...in fiecare an ma gandesc ce as putea sa-ti doresc mai mult ca anul trecut, ca sa stii cat de mult te iubesc. Iti doresc sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de noi, si iti doresc putere, desi ai deja atat de multa. Iti multumesc infinit pt tot ce ai facut pentru noi, pentru ca ne-ai invatat iubirea, onoarea si dragostea fata de carti si de cultura. Doamne cat mi-as dori sa pot face mai mult pentru ca anii astia sa fie mai usori pentru tine, pentru ca sa nu mai ai nici o grija , pentru ca sa traieşti linistita si fara sa-mi spui ca te-ai retrage la o manastire ca sa nu mai avem grija ta. Mi-as dori o minune care sa-ti dea inapoi casa ta, sa stii ca locul e al tau si nu mai ai grija chiriei si a proceselor..

Si totusi, chiar si asa, ai putere tu sa ma incurajezi pe mine, si sa-mi dai incredere in viitor. Ai puterea sa ierti si sa nu dusmanesti pe nimeni.  Iti multumesc mama, ca in fiecare zi, esti exemplul perfect de demnitate si iubire neconditionata. La multi ani mama!’’ este mesajul transmis de Oana mamei sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare