Vedete din Romania

#cearta #showbiz #maruta #oana roman #vedete intern #filmare nunta

Oana Roman, scandal urias cu Catalin Maruta: „Minti cu nerusinare!”

Cum se spune ca nu exista moarte fara banuiala si nunta fara scandal, cea mai proaspata cununie din showbizul romanesc, cea dintre Oana Roman si Marius Elisei, a starnit deja ample controverse. Oana i-a declarat razboi lui Catalin Maruta, dupa ce acesta a difuzat imagini de la petrecere fara acordul ei.

Batalia declaratiilor dintre Oana Roman si prezentatorul Pro TV, prieteni pana nu demult, se da... pe Facebook. Initial, Oana a publicat doua imagini cu notificarea trimis televiziunii in care cerea ca imaginile de la nunta sa, filmare de un anjat al trustului, sa nu mai fie difuzate sau folosite in cadrul stirilor. 

Dintre toate vedetele PRO-ului, Catalin Maruta a fost cel care a luat imediat atitudine si i-a raspuns Oanei tot pe Facebook, pe pagina sa oficiala. "Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei. Intr-o anumita masura ii inteleg reactia: ea are un contract cu Antena 1 si acum incearca sa se disculpe ca sa nu plateasca daune. Insa adevarul este altul si as vrea sa il aflati de la mine: pentru ca ea a avut contract de exclusivitate cu ProTV pentru cununia civila si nasterea copilului, si-a dorit sa ramana in relatii bune si cu noi si de aceea l-a invitat pe unul din reporterii nostri la cununia religioasa si la botez. Ea si-a dat acordul verbal ca el sa filmeze cu telefonul mobil anumite momente. Chiar si la eveniment, cand l-a vazut, ea i-a precizat ca e in regula sa filmeze cu telefonul. Mi-as fi dorit sa pastram o relatie civilizata si in continuare si sa nu fim ipocriti, dar vad ca de dragul contractului cu cealalta televiziune, ea se eschiveaza si ne acuza in public pe mine si pe colegii mei de furt si de imoralitate. Cred ca imoral e insa gestul ei, de a nu isi asuma anumite decizii cand este pusa intr-o situatie incomoda. Vorbeste atat de urat despre emisiunea pe care o prezint si postul pe care e difuzata incat abia iti vine sa crezi ca ieri-alaltaieri incasa bani de aici si se declara fana noastra. Afacerile sunt afaceri, asa e, Oana ?".

Oana Roman nu s-a lasat mai prejos si a trecuit imediat la atac, tot printr-o declaratie pe pagina sa de socializare. Ea l-a numit pe Maruta "mincinos" si a demontat punct cu punct acuzatiile aduse de realizatorul TV.

"Vad ca Dl Maruta nu se dezminte si imi arata ca e si mincinos! Catalin Maruta minti cu nerusinare! Nu l-am invitat pe (...) in calitate de reporter si nici pt ca vroiam sa raman in relatii bune cu Pro-ul pt ca nu ne certaseram! (...) A fost invitat ca prieten, pentru ca ne stim de 10 ani, cu mult inainte sa lucreze la Pro! Nu mi-a cerut nici o secunda acordul sa filmeze cu tel si nu a filmat cu telefonul ci cu o camera mica profesionista pe care o avea la rever! Nu mai minti Maruta ca minciuna are picioare scurte! Am si mesajul de la el prin care recunoaste ca avea camera profesionista la el! Iar, despre contractul pe care l-am avut cu voi, el s-a facut la cererea insistenta a voastra! Voi ati venit si mi-ati propus acest lucru, nu eu v-am rugat! Hai sa fim onesti si sa avem un pic de onoare!", a scris Oana Roman, dezlantuita, pe Facebook.


Doua ore mai tarziu, Maruta a revenit cu noi explicatii: "Colegul meu reporter pe care l-a invitat la nunta nu a filmat cu o camera "la rever". Cred ca Oana a vazut prea multe filme cu James Bond. Colegul meu nu e insa 007 si a filmat cu un telefon, (ca multi alti invitati, unii de la alte televiziuni), dupa cum se vede si dupa calitatea imaginilor. In rest... Numai de bine. Casa de piatra!".



Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit religios duminica si tot atunci au crestinat-o si pe fetita lor, Maria Isabela. Dupa cununie, a avut loc o petrecere grandioasa la Palatul Stirbey, acolo unde au fost invitate aproximativ 400 de persoane, majoritatea din lumea mondena autohtona. Potrivit presei tabloide, cuplul a castigat in urma petrecerii peste 100.000 de euro.

Citeste si:

Cat a fost darul la nunta Oanei Roman! 3 cupluri care s-au imbogatit dupa marele DA!

Antonia si Vincenzo renunta la divort? Iata ce lucru incredibil i-a cerut italianul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare