Vedete din Romania

#actorie #tv #oana sarbu

Oana Sarbu vrea sa joace in telenovele

Oana Sarbu tanjeste dupa platourile de filmare. Iubita lui Robert Turcescu isi doreste foarte mult sa joace intr-un film si ar accepta pentru asta si un rol intr-o telenovela. Pana sa i se implineasca acest vis insa, ea va pleca in vacanta impreuna cu fiul ei adoptat, Stelian.

Oana crede ca piata de productii seriale de televiziune din Romania s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. De aceea ea ar fi dispusa sa isi puna numele chiar si pe genericul unei telenovele. “Mi-as dori sa joc intr-o productie de televiziune, eventual un serial de comedie sau chiar o telenovela. Cine ma cunoaste stie ca sunt un bun imitator si ca am un simt al umorului foarte dezvoltat”, a declarat artista pentru „ring”.

Iubita lui Robert Turcescu incearca sa imbine cat mai bine personalul si profesionalul. Desi, dupa ce l-a adoptat pe Stelian, acesta a devenit principala ei ocupatie si grija, Oana se ocupa si de muzica. “Am de invatat o multime de piese pentru o alta colaborare pe care o am cu o alta trupa, cea a lui Calin Geambasu , si ce mai pica in lumea asta atat de imprevizibila si nesigura a showbizului autohton”, a precizat artista.

Intre timp, ea isi face timp si de vacanta: va pleca la munte, impreuna cu cei dragi, urmand sa decida daca va ajunge si pe meleaguri straine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare