Vedete din Romania

Oana Turcu, de doua ori mireasa

Interesanta lupta pentru "exclusivitate", cu prilejul finalei " Top Model of The World", organizata vineri, intr-un luxos hotel din Pitesti, povesteste Cancan.

Creatorii de moda aflati in program, Catalin Botezatu si tanara Oana Savescu, si-au disputat mireasa pentru colectiile lor. Ambele case au considerat ca femeia de afaceri este cea mai nimerita personalitate, care sa le reprezinte imaginea.

Binecunoscuta detinatoare a liniei de cosmetice Oana Turcu a fost de doua ori mireasa intr-o singura seara. Prima prezentare a fost pentru Botezatu, intr-o colectie curajoasa de costume de baie , in care Oana a aparut intr-o piesa "de colectie", dar infasurata intr-o blana regala.

Pentru a doua oara in aceeasi seara, iubita Agentului VIP a fost mireasa si pentru Oana Savescu, intr-o . In ambele ocazii, mireasa a primit cate un de la logodnicul sau, , alaturi de care se pregateste anul acesta sa construiasca o casa, undeva langa Bucuresti.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.
  •   2008-04-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii