Vedete din Romania

#deces stela popescu #oana zavoranu #andreea marin #stela popescu

Oana Zavoranu, atac dur la adresa Andreei Marin, care a stat la aceeasi masa cu Stela Popescu, in seara accidentului

Oana Zavoranu a atacat-o dur pe Andreea Marin. Aceasta a stat la aceeasi masa cu Stela Popescu la ultima gala la care actrita a participat. Zana si-a facut poze cu regretata actrita si le-a postat pe contul sau de socializare, lucru care a intrigat-o pe Oana.

Aceasta nu isi explica cum de Andreea Marin sau oricine altcineva din sala nu a sunat la 112 in momentul in care Stela Popescu prezenta semne clare ca sufera un AVC (atac vascular cerebral).

"Love you all!
As continua cu mocangistele prezente in showbiz-ul romanesc, chiar la gala Unica, dar cred ca este inca o zi trista pentru romani, decesul D-nei Stela Popescu…

Acum de ce zana kilului meu, o infatuata de o rautate morbida (mai tineti minte cum zbiera ca o isterica ca omoara ea toti cainii cu mainile ei, desi pe ea nici un catel nu o ataca), stand chiar la masa cu D-na Stela, a facut doar poze si a durut-o fix in pix, si pe ea ca si pe mormanul de prosti din sala, care nu au fost in stare sa cheme SMURDUL, cand femeia CLAR tocmai facea un AVC pe scena si nu avea nevoie de premii, ca le luase pe toate si pe asta l-a si scapat pe jos…

E partea a doua a problemei grave care exista in societatea romaneasca…
Adica indiferenta, rautatea, invidia, falsitatea, ipocrizia si pastrarea aparentelor cu orice pret… chiar si cu pretul mortii unei artiste inegalabile…", a rabufnit Oana Zavoranu.

Sursa foto: facebook.com

Andrea Marin se apara, spunand ca nu este doctor, si ca si-o imagina nemuritoare pe Stela Popescu.

"Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotriva. Doar ca nu suntem doctori… A ras, a avut energie, momentul de pe scena a fost cel care ne-a intristat, dar nu ne-am putut gandi atat de departe… O vedeam nemuritoare… asa cum l-am vazut si pe tatal meu…", a afirmat Andreea Marin.

Sursa foto principala: sereniti.ro, cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului