Vedete din Romania

#sabotaj #tv #oana zavoranu

Oana Zavoranu, cel mai prost musafir

Dupa ce s-a certat cu Monica Columbeanu pe platourile Kanal D, Oana Zavoranu arata din nou ca este dispusa sa faca orice pentru a castiga. Invitata la "Cireasa de pe tort", Oana Zavoranu si-a sabotat concurenta. 

Zavoranu si-a dat arama pe fata la emisiunea culinara de la Prima TV, unde a facut tot ce a putut sa-si saboteze concurentii chiar in casa lor. 

Sotia lui Pepe a acceptat sa participe la emisiunea unde vedetele isi arata talentul culinar, doar dupa ce a fost asigurata ca poate aduce bucatari care sa gateasca in locul ei. Diavolita nu s-a rusinat sa o ia pe urmele Monicai Columbeanu care a fost ajutata si ea de un bucatar , dar nu s-a oprit aici.

Hotarata sa castige cu orice pret, Zavoranu a sabotat cum a putut eforturile rivalilor sai de a servi elegant o masa buna, pentru a le scadea punctajul.

"Inainte sa se serveasca desertul, Oana a ascuns linguritele de pe masa, asta dupa ce si-a lasat zeci de amprente pe farfuriile negre pe care Daniel a asezat aperitivul", au declarat pentru Cancan surse din echipa de filmare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare