Vedete din Romania

#divort #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu, despre Pepe: "Eu nu stiu cine mai este acest individ. Ma scarbeste fantastic"

Oana Zavoranu a anuntat ca va intenta chiar ea procesul de divort, dupa ce Pepe s-a plans "ca o muiere". Zavo crede chiar ca Pepe i-a taiat cauciururile in noaptea de marti spre miercuri.

"Eu nu stiu cine mai este acest individ. Nu-l mai recunosc. Acesta nu este barbatul cu care am stat eu 8 ani de zile. Asta este un extraterestru . Daca acest barbat era asa de la inceput, eu nu-l luam ca barbat. Ma scarbeste fantastic ce face. Nu inteleg de ce se plange ca o muiere.

De ce nu spune pur si simplu ca nu ii mai place si gata? El este incercat de multe sentimente si nu vrea sa fie ala parasitul, de aceea a inceput sa indruge baliverne", a declarat Oana Zavoranu in emisiunea lui Dan Capatos.

Sotia lui Pepe crede ca sotul ei este responsabil pentru incidentul de marti seara, cand i-au fost taiate cauciurile la masina in timp ce se afla in platoul emisiunii "Un show pacatos".

"Teoria mea ar fi din surse ca sotul meu ar fi trimis pe cineva sa faca acest lucru. El ar fi ajuns acasa pe la sfarsitul emisiunii si ce s-a gandit?! Ca daca nu a terminat treaba, sa ma intarzie. Probabil si-a spus ca daca nu mai stau cu voi la vorba dupa emisiune si gonesc spre casa! Eu nu as fi facut niciodata asa ceva. Oricum a parut aseara cand a fost acasa abulic si usor bahic. E un las, e slab", a spus Oana.

In platoul emisiunii "Happy Hour", Pepe a primit o cerere neobisnuita de la sotia sa: Oana voia ceasul pe care cantaretul il purta la mana.

"Ia ceasul si pune-i-l ei la mana, daca vine in platou. Daca vrea, ii dau si blugii, plec in chiloti . Nu e un cadou de la Oana, dar ea a cumparat in timpul casniciei tot felul de lucruri", i-a spus Pepe lui Catalin Maruta.

"De doua luni nu mai sunt cu Oana, de aproape o luna am plecat de acasa. Eu sunt singur de multa vreme, Oana s-a indepartat, nu mai iesea cu mine nicaieri. (...) Ne-am iubit mult sapte ani, dar daca stiam de la inceput ca ea nu vrea copii, nu ma implicam atat", a mai spus Pepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului