Vedete din Romania

#divort #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu: "Eu nu il mai iubeam, am stat cu Pepe din mila"

Oana Zavoranu sustine ca Pepe incearca sa se razbune pe ea. Bruneta spune ca nu a vandalizat apartamentul in care a locuit alaturi de sotul ei.

"Pepe e in stare sa-si dea 3 pumni si sa spuna ca l-am batut eu in somn! Eu am filmat cum am lasat apartamentul dupa ce am luat lucrurile. A venit el apoi si a scos prizele singur, si-a spart oglinzile singur. Voi demonstra cu filmari, ca am filmari cu apartamentul asa cum arata cum l-am lasat. Ca stiam de ce e in stare.

Televizorul nu e lu' maica-sa, am platit noi rate cate 5 milioane pentru el. Stricaciunile le-a facut Pepe. Pai tapetul ala daca era, il jupuiam tot, nu asa...", a declarat Oana Zavoranu in emisiunea "Un show pacatos", citata de Cancan.ro.

Sotia lui Pepe a facut si alte dezvaluiri. Oana sustine ca a stat cu Pepe din mila in ultimele luni.

"Mi-a dat un SMS in care imi spunea ca se sinucide . Eu nu il mai iubeam, am stat cu Pepe din mila", a spus Oana in emisiunea lui Dan Capatos. "El este disperat si incearca sa faca orice sa se razbune pe mine, de oftica pentru ca mi-am permis sa nu il mai iubesc. Cum sa mai iubesc asa ceva? As fi bolnava daca l-as mai iubi", a completat bruneta.

Dupa ce si-a angajat impresara, pe Anamaria Prodan , Oana Zavoranu a inceput sa negocieze cu mai multe posturi de televiziune in vederea unei colaborari. Negocierile initiale cu Antena 1 nu au dus la o intelegere, astfel ca sotia lui Pepe ar putea reveni la Kanal D, unde a mai prezentat  emisiunea " Pact cu diavolita ", potrivit Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare