Vedete din Romania

#aniversare #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu i-a trimis lui Pepe cadoul prin curier

Noua emisiune de la OTV ii mananca lui Pepe tot timpul, chiar si pe cel de ziua lui. Cantaretul si-a sarbatorit ziua duminica noaptea, dupa emisiune, chiar in platoul emisiunii, insa nu a vrut sa deschida cadoul pe care l-a primit de la sotia lui decat in prezenta acesteia.

Aniversarea lui Pepe a fost motiv de sarbatoare in platoul emisiunii pe care acesta o prezinta. Imediat dupa iesirea din direct, Pepe a fost asaltat de torturi si cadouri: un prim tort adus de catre sotia lui chiar in platou, unul de la echipa cu care lucreaza. Insa numarul torturilor nu s-a oprit aici, el primind inca o prajitura imensa de la invitati.

Potrivit Ring, primul cadou pe care l-a primit Pepe a fost cel de la Oana. Aceasta i-a cumparat lui Pepe un set de la Gucci, pe care l-a comandat de pe internet. Pachetul a ajuns la sarbatorit prin curier chiar dimineata, de ziua lui, insa acesta nu a vrut sa-l vada pana cand Oana nu era langa el.

Pepe si-a sarbatorit ziua la un restaurant din Bucuresti, impreuna cu un grup de prieteni. Din cauza timpului, prezentatorul nu a putut organiza nici o petrecere extinsa, dar nici o vacanta in care sa plece impreuna cu sotia lui. Pepe are contract cu OTV pana la sfarsitul anului, in fiecare duminica, el prezentand o emisiune alaturi de Ramona Badescu .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului