Vedete din Romania

#partid oana zavoranu #drepturile animalelor #partid #oana zavoranu #animale

Oana Zavoranu intra in politica! Vrea sa-si deschida propriul partid

Oana Zavoranu are o multime de afaceri, insa asta nu o impiedica sa-si faca planuri de viitor. Bruneta are o mare pasiune pentru animalele si doreste sa deschida un partid care sa lupte pentru drepturile acestora. Mai mult, doreste sa deschida si o clinica veterinara.

Desi majoritatea oamenilor ce vor sa intre in politica se inscriu intr-un anumit partid, bruneta a ales sa-si deschida propriu partid politic. Anuntul a fost facut chiar de aceasta, printr-un video live pe Facebook.

"Am fost dezamagita de oameni si in timp am inceput sa iubesc mai mult animalele decat oamenii. Sufletul meu vibreaza 100% atunci cand e vorba de animale.

Lucrul care ma framanta cel mai mult de cateva zile… Nu stiu daca este bine sa fac un pas, un pas foarte important pentru mine… Poate parea o utopie, poate parea o chestie nesabuita ceea ce ma framant eu sa fac de ceva vreme. insa am discutat-o si vreau sa imi spuneti daca fac bine si daca e locul meu in politica. Nu m-am gandit sa ma inscriu intr-un partid politic, nu m-am gandit sa rezolv economia Romaniei, sa ma ocup de finantele Romaniei, de partea culturala, nu sunt politician. Pot sa ma ocup de ceea ce imi place sa fac cel mai mult, unde vibrez sufleteste cel mai mult, unde pot sa ajut cel mai mult. M-am gandit, impreuna cu Kola sa facem un partid, un partid care sa militeze in exclusivitate pentru drepturile animalelor si pentru mediu. Asa cum iubesc animalele, iubesc si natura. Imi place sa respir un aer curat… Am vazut ca e nenorocire ce se intampla in tara noastra, se omoara ursi, ministra mediului am inteles ca e pe multe carari. Pai ne ataca, saracii ursi, din moment ce ati taiat, domnilor politicieni, toate padurile, unde sa locuiasca saracii ursi? Vin sa locuiasca cu noi la bloc.", spune Oana Zavoranu in videoclip.

In ultima perioada, Oana Zavoranu s-a implicat in diferite proiecte si afaceri. Recent si-a deschis propria clinica privata si, tot in video, bruneta a declarat ca are de gand sa-si deschida si o clinica veterinara, potrivit click.ro.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului