Vedete din Romania

Oana Zavoranu isi incanta fanii cu noii ei sani


Recunoscuta drept o vedeta cu atitudine, Oana Zavoranu isi surprinde din nou admiratorii. Desi nimeni nu se astepta, in urma cu o luna, vedeta si-a schimbat implanturile cu silicon, optand pentru o masura mai mica. Acum, vedeta a renuntat sa mai poarte sutien si a afisat, pentru prima data de la interventia chirurgicala, un decolteu incitant, care a atras numeroase priviri, relateaza Click.

A scapat de bustiera

Oana a scapat de bustiera speciala de sustinere a sanilor, pe care a purtat-o aproximativ trei saptamani dupa ce a suferit interventia chirurgicala. Presa din ultimele zile povesteste ca Oana a profitat din plin de ocazia ivita pentru a-si afisa noii sani, de care se pare ca ea si pepe sunt este foarte incantati. Asa ca la aniversarea unui centrul cunoscut de infrumusetare din Bucuresti, eveniment care a avut loc, miercuri seara, la clubul Kristal din Capitala, bruneta si-a facut aparitia intr-o tinuta extravaganta, care a atras ca un magnet toate privirile.

TOT timpul extravaganta

Mie nu imi pasa de ce zice lumea, atata vreme cat eu ma simt bine si, in seara aceea, mi-a placut sa fiu extravaganta. Am fost complimentata de persoanele cu care m-am intalnit, dar si daca nu as fi fost nu mi-ar fi pasat. Asa sunt eu, a declarat vedeta. Oana a purtat un body purtat peste pantaloni, care amintea de celebrele costumatii de scena ale lui Michael Jackson. Vedeta chiar a admis ca tinuta ei poate sa fie inspirata din vestimentatia de scena a regelui pop, insa a precizat ca tinuta ei face parte din ultima colectie a unei Casa de moda americane.

Anii 80 revin la moda

Este posibil ca designerii Dsquared sa se fi lasat inspirati de Michael Jackson, pentru ca revine moda anilor 80, a declarat Oana, care a fost la eveniment impreuna cu sotul ei, pepe. La petrecere au mai participat Maia Morgenstern, Andreea Esca, Monica si Irinel Columbeanu, Mihaela Borcea, Maria Marinescu, Oana Cuzino, Rita Muresan, Oana si Catinca Roman, Crina Matei, Roxana Ionescu cu sotul ei, Laurentiu. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului