Vedete din Romania

#oana zavoranu #calugarita #emisiune #acces direct #antena 1

Oana Zavoranu, maicuta pentru o zi

Nu numai ca a imbracat straie bisericesti care-i ascundeau rotunjimile si tatuajele, dar maica Oana a defilat asa prin Piata Unirii , sub privirile indignate sau nu ale trecatorilor.

Sotia lui Pepe a procedat asa la initiativa producatorilor de la emisiunea " Acces Direct ", prezentata de Madalin Ionescu , relateaza Cancan.

Actrita si-a pus datele de nastere la dispozitia astrologilor, si, in urma analizei acestora, a aflat ca intr-o alta viata a fost calugarita .

Vrand sa-si redescopere cealalta fata, Oana s-a imbracat in calugarita si a asteptat sa vada daca lumnea este de acord cu aceasta noua infatisare. Locul ales pentru acest experiment a fost Piata Unirii, unde lumea a comentat in voie aceasta noua ipostaza a vedetei.

In plimbarea ei prin multime, maica Oana a avut parte atat de reactii pro, cat si contra. Imbracata astfel, Zavoranu si-a controlat orice gest si, daca in mod normal si-ar fi folosit geanta pentru a taxa persoanele obraznice, in aceasta situatie ea a dat dovada de multa stapanire de sine, rostind doar: "Iarta-i, Doamne, pentru ca nu stiu ce vorbesc!". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului