Vedete din Romania

#marioara zavoranu a murit #vedete intern #marioara zavoranu #oana zavoranu #showbiz

Oana Zavoranu n-a mai rezistat. Iata ce a facut la capataiul mamei sale!

Oana Zavoranu a mers sambata noapte la capela unde a fost depus trupul neinsufletit al mamei sale.  Desi a ezitat sa intre de cateva ori, Oana si-a facut pana la urma curaj si a stat minute in sir singura cu mama sa. 

Vedeta, care venise imbracata cu un top decoltat, si-a inchis hanoracul pentru si-a ascunde decolteul, ca un semn de respect pentru mama. Vedeta a plans minute in sir la capataiul mamei sale. Ea a marturisit ca a avut nevoie de timp pentru a avea curajul sa isi vada mama in aceasta ipostaza. 

"Mi-am facut curaj pentru a doua oara, pentru ca in 2000, nu vazusem niciodata un om mort. Tatal meu Banicioiu a murit in 2002. Era Tutu, Zavoranu, si am iesit din sediu de 4 ori si m-am intors. Nu de scarba. E ceva ce nu pot sa explic in cuvinte. Ma mai duceam, ma mai intorceam. M-am dus si m-am asezat si am privit de jos in sus. M-am uitat la picioare si iti jur ca nu am mai putut sa ma desprind de el, decat cu greu. Am avut o forta, de unde nu stiu, de l-am atins. N-am crezut ca o sa ajung in situatia in care nu de unde nu puteam sa-l vad pe Tutu si voiam sa raman cu imaginea lui vie si vesela. Nu stiu ce voi face acum. Vreau sa fiu singura. Poate mai bravez, dar nimeni nu stie ce e in sufletul meu. La Zavoranu, am lesinat cand l-au bagat in groapa. Dar, vreau sa fiu singura 1 minut, 5 minute, singura cu ea si sa-i pun intrebarile pe care vreau sa i le pun", a declarat Oana Zavoranu inainte de a intra in capela.

De asemenea, in momentul in care a mers la mama sa acasa sa ii ia hainele, Oana Zavoranu a clacat si a inceput sa planga de durere. 

"As fi vrut sa ii spun ca o iubesc, dar nu m-a lasat. Este greu de explicat cum se simte un copil care nu a reusit sa isi stranga in brate, pentru ultima data, nici cei doi tati pe care i-a adorat, si nici pe mama care nu a vrut-o si nu a iubit-o", a marturisit Oana Zavoranu pentru Stirile Kanal D.

 CITESTE SI: 

Giulia Anghelescu a nascut! 

Unde va fi inmormantata Marioara Zavoranu! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare