Vedete din Romania

#viorel lis #pact cu diavolita #alina plugaru #tv #smiley #oana zavoranu

Oana Zavoranu, pact cu audienta

Oana Zavoranu a debutat in forta cu noul ei show, "Pact cu diavolita". Vedeta nu a facut nici o concesie in lupta pentru audienta. De la tinuta ei care dezvaluia aproape tot pana la numerele de striptease masculin , Oana si-a prezentat emisiunea in jurul unei singure idei: sexul vinde.

Premiera emisiunii Oanei Zavoranu a inregistrat audiente mari, motivate probabil de amestecul de sex si scandal.

Primul moment al emisiunii a constat in confruntarea intre o amanta, o sotie insarcinata si sotul adulter. Oana a moderat conflictul cu discretie, lasand insultele sa zboare intre invitati si nu din partea ei, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme.

Invitat sa cante in emisiune, Smiley a a avut si el parte de o surpriza atunci cand o mare fana a lui a aparut pe scena purtand doar chiloti si avand pictate pe sani doua fete zambitoare.

pact cu diavolita

Oana a impresionat prin tinuta ei. Colantii negri foarte stramti nu au ascuns nimic din formele Oanei, care a mai purtat un corset negru cu probleme la bretele. Exasperata in cele din urma de bretelele care ii tot cadeau de pe umeri, "diavolita" a recurs la o solutie inedita. La sfarsitul emisiunii s-a putut vedea cum acestea au fost legate la spate cu o banda alba. 

De dragul audientei, Zavoranu a adus-o in emisiune si pe Micky Love, prima DJ-ita topless din Romania, care nu a mixat topless, ci doar a oferit muzica de fundal pentru un spectacol de striptease masculin. Prezentatoarea a dansat cu placere alaturi de asistentul ei topless, pe care l-a numit cu drag "sclavul meu".

Viorel Lis si iubita lui, Oana, s-au logodit intr-o ceremonie scurta in cadrul emisiunii, iar cadoul Oanei pentru ei a fost Alina Plugaru , numita de realizatori "medicament pentru virilitate". Alina a dansat lasciv cu oana si viorel lis care se facuse comod pe patul imens din platoul emisiunii. 

Alina Plugaru, banane pentru batrani

Piesa de rezistenta a venit abia dupa miezul noptii cand Alina Plugaru si-a dezvaluit "actele de caritate" pe care le-a facut la un azil de batrani . Actrita porno a impartit banane batranilor si batranelor, dupa care le-a prezentat un show sexy celor de varsta a treia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului