Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Operatia Elenei Carstea s-a amanat

Elena Carstea nu mai poate fi operata acum, din cauza unor probleme cu analizele de tiroida . Interventia a fost amanata pentru doua sau trei saptamani, dupa ce medicii nu i-au dat unda verde , din cauza unore complicatii cu analizele glandei tiroidelor.

Cadrele medicale s-au ingrijorat atunci cand au vazut analizele cantaretei: medicul endocrinolog a sunat-o pe Elena si i-a spus ca nu are voie sa urce pe masa de operatie pentru ca nivelul glandei sale este de aproape 10 ori mai mare decat normalul.

Cantareata n-a reusit sa obtina “unda verde” de la toti specialistii care au consultat-o in ultimele zile pentru a-i determina starea de sanatate inainte de interventia chirurgicala pe creier. “Medicul de familie mi-a spus ca nivelul tiroidei mele e atat de mare, incat endocrinologul nu-si da inca acceptul pentru operatie si ma va tine sub observatie inca doua-trei saptamani. Pot face operatia asa cum s-a programat (12 august - n.r.), dar pe raspunderea mea, daca dau semnatura”, a precizat solista intr-un interviu pentru ProTV

Aceasta veste a dat-o peste cap pe Elena care spuna ca vrea sa mai ceara opinia unor specialisti, care sa o sfatuiasca in legatura cu operatia. Ea vrea sa stie care sunt riscurile la care se supune daca se opereaza, in ciuda analizelor proaste de tiroida. Cantareata a spus ca nu mai are rabdare sa amane interventia.


"Se va amana cu 2-3 saptamani pentru nu ma pot opera, pentru ca pot muri pe masa de operatie. M-am pregatit psihic ca sa fac chestia asta saptamana viitoare si asteptarea asta o sa ma termine definitiv", a spus Elena in interviu.

Cantareata si-a chemat de urgenta mama in Statele Unite pentru a-i fi alaturi in aceasta incercare. Ea a mers personal la Ambasada pentru a depune actele necesare unei vize de urgenta iar prietenii din tara o ajuta pe mama Elenei cu tot ce le sta in putinta.

Elena Carstea a fost diagnosticata in urma cu cateva zile de anevrism cerebral . Ea trebuie operata de urgenta pentru inlaturarea anevrismului, altfel riscand sa isi piarda viata. Elena Carstea are 46 de ani si se afla de trei ani in Statele Unite. In 2006, s-a casatorit acolo cu Glen Muttart, in prezenta catorva prieteni foarte apropiati. Cantareata are doua fetite infiate, Sanda si Adriana.

Urmareste interviul acordat de Elena Carstea prin webcam Stirilor ProTV:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare