Vedete din Romania

Owen Wilson si Kate Hudson se vor casatori

In urma cu un an, actorul american Owen Wilson, din filmul “Spargatorii de nunti”, a vrut sa isi puna capat zilelor pentru ca iubita lui, Kate Hudson, il parasea. Dupa interventia mai multor celebritati de la Hollywood, printre care si Woody Harrelson, cei doi s-au impacat si vor sa se casatoreasca, relateaza Click.

Dupa ce a socat lumea intreaga cu tentativa de sinucidere din decembrie 2007, Owen si-a luat inima in dinti, si-a marturisit sentimentele fata de Kate si a cerut-o in casatorie chiar de ziua ei de nastere povesteste Compact.

Zvonurile din urma cu o luna privind relatia dintre Owen Wilson, de 39 de ani, si Jennifer Aniston, de pe platoul de filmare, s-au dovedit a fi simple speculatii. Si asta pentru ca recent actorul a anuntat ca se va casatori in curand cu cea din cauza careia era sa isi puna capat zilelor, Kate Hudson.

Intr-un interviu acordat revistei Star, cei doi au confirmat ca au de gand ca in cursul acestui an sa isi puna pirostriile.

“Suntem foarte fericiti impreuna si ne simtim extraordinar. Cred ca a venit momentul ca relatia noastra sa treaca la cel de al doilea nivel: casatoria”, a spus Owen.

Kate a adaugat ca amandoi au trecut peste problemele din trecut si ca se simt foarte bine impreuna, pentru ca “fiecare gaseste in celalalt tot ce si-a dorit mai mult”.

Fericitul eveniment s-a petrecut, zilele trecute, intr-un restaurant din Boston. Apropiati ai cuplului au declarat ca logodnicii se vor casatori anul viitor. In cei doi ani de relatie, cuplul a trecut prin mai multe impacari si despartiri .

Cea mai recenta impacare a celor doi actori a fost la inceputul acestui an, cand Kate l-a ajutat pe Owen sa-si revina dupa ce acesta a vrut sa-si puna capat zilelor.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului