Vedete din Romania

Paris Hilton a fost binecuvantata

Paris Hilton a savurat o cina, sambata seara, in Los Angeles, alaturi de o persoana deloc comuna in anturajul ei, un guru spiritual. Petrecareata a fost acompaniata de inteleptul Shaman, dupa ce a trecut prin libraria hollywoodiana Bodhi, de unde a si cumparat mai multe carti pe teme psihologice si de intarire a caracterului, una din ele fiind chiar cartea scrisa de guru. Ciudatul cuplu s-a indreptat la o cefenea in apropierea librariei unde au citit impreuna din ghidul scris de Shaman, inainte ca acesta sa isi puna mana pe fruntea in semn de binecuvantare.

A daruit un colier cu diamante

Si nu doar atat. Guru, care era imbracat intr-o roba de culoare rosie si portocalie , i-a spus mostenitoarei ca singura cale de a se curata este sa daruieasca colierul cu diamante de la gat unui trecator norocos. Vedeta din serialul The Simple Life pare sa fie absorbita de religie. Mai ales ca dupa ce a fost eliberata din inchisoare ea a declarata ca si-a gasit linistia cu ajutorul religiei. Paris Hilton a petrecut o scurta perioada in vara anului trecut intr-o inchisoare din cauza ca a condus sub influenta unor substante interzise. foto :Dlisted Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului