Vedete din Romania

#patrick #swayze #scandal #accident #avion #alcool

Patrick Swayze salvat de "martori"

Cand vine vorba de actorul Patrick Swazye, stim ca vorbim depre o persoana linistita. Nu este genul de vedeta care sa iasa in fata cu ajutorul unui scandal. Totusi, in anul 2000, in timpul unui zbor spre Las Vegas, cu “ajutorul” unor martori falsi, reputatia lui Swayze risca sa fie patata.

In timpul unui zbor planificat din Van Nuys spre Las Vegas, Patrick Swayze a fost nevoit sa aterizeze fortat in Arizona . Actorul a declarat ca au fost unele probleme cu aeronava in timpul zborului, iar alta solutie nu a fost.

Asupra unor marturii false, trei muncitori in constructii au declarat politiei dupa incident ca Patrick Swayze avea “vocea sugrumata si ochii bulbucati si mirosea a alcool” cand a coborat din avionul pilotat de catre acesta.

Swayze nu a fost acuzat de catre autoritatile din Prescott Valley, Arizona, deoarece politia a declarat ca “ nu exista nicio dovada care sa demonstreze ca actorul consumase alcool in timpul zborului”.

Cateva zile mai tarziu, politia locala a intrat in legatura cu cei trei “martori” care, de data aceasta, aveau de povestit o alta variata a celor intamplate. Barbatii si-au corectat declaratia, spunand ca nu au fost martorii evenimentului, ci salvatorii lui Swayze. Conform declaratiilor, ei “l-au scapat” pe actor de sticlele cu bere aflate in avion, l-au dus pe acesta in casa unuia dintre ei, l-au scos la masa, iar apoi, l-au cazat la un hotel.

Trailer Christmas in Wonderland


Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului