Vedete din Romania

Patrick Swayze sufera de cancer


Actorul Patrick Swayze , cunoscut pentru rolurile din filme precum Dans Murdar si Fantoma Mea Iubita , a fost diagnosticat cu cancer la pancreas si conform declaratiilor agentului sau, Annett Wolf, reactioneaza bine la tratament.

Vestea care a socat pe toata lumea a reusit sa-l sperie doar putin pe Swayze , in varsta de 55 de ani, insa nu i-a alungat optimismul. Presa internationala a anunta cu doua zile in urma ca actorul a fost anuntat de medici ca mai are de trait doar cinci saptamani, cancerul pancreatic fiind in faza terminala, relateaza Gardianul.

Wolf a declarat ca actorul, in varsta de 55 de ani, si-a continuat munca pe toata perioada tratamentelor, dezmintind astfel informatiile aparute, conform carora Swayze este in stare grava si mai are doar cateva saptamani de trait.

Extindere limitata

Patrick sufera de o boala cu extindere limitata si se pare ca raspunde bine la tratamen", a declarat doctorul care il ingrijeste pe actor, George Fisher, intr-o nota scrisa. Actorul a recunoascut ca a exagerat cu alcoolul de-a lungul vietii si a cerut ajutor in clinicile de dexintoxicare in repetate randuri. Mereu am cautat intensitatea maxima in tot ce am facut si am incercat sa-mi depasesc limitele. De data aceasta, am mers prea departe, a spus acesta.

Suport si grija din partea fanilor

Wolf a mai precizat ca Swayze apreciaza foarte mult suportul si grija primite din partea publicului, povesteste Curentul. Patrick Swayze a jucat in filme care s-au bucurat de mult succes la public in anii 1980 si 1990. Dupa ani de zile in care a jucat in seriale si filme de televiziune, el a obtinut o glorie instantanee in 1987, gratie comediei muzicale Dans Murdar , unde joaca rolul unui profesor de dans.

Trailer Dans Murdar

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare