Vedete din Romania

Patruleasa, "eliminata" de Mitica

LPF a refuzat propunerea Antenei 1, ca prezentatoarea de la pupitrul stirilor sportive sa dea lovitura de incepere la meciurile mari din campionatul viitor, precum si la derby-ul Steaua - Dinamo . “Au incercat sa isi impuna conditiile, dar nu puteam sa acceptam asa ceva, a ramas totul exact cum era stabilit in caietul de sarcini, pentru ca noi respectam legea”, spune Dragomir.

Antena 1-RCS&RDS si LPF au semnat, ieri, contractul pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I in urmatoarele trei sezoane. “Reprezentantii Antena 1-RCS&RDS au semnat contractul in forma propusa de LPF. Au existat negocieri. Important este ca ambele parti au respectat prevederile din caietul de licitatie. Contractul s-a semnat pentru 85 de milioane de euro plus TVA”, a declarat Dumitru Dragomir . “Liga ne-a propus sa semnam contractul in forma agreata de LPF si, in cazul unor eventuale neintelegeri, acestea pot fi remediate pe parcurs.

La ora 16.00 am incheiat negocierile, iar Valentin Alexandru (secretarul general al LPF - n.r.) a spus ca are nevoie si de acordul lui Dumitru Dragomir. Presedintele LPF a venit la Liga in jurul orei 17.00, nervos, moment in care a zis ca el nu semneaza nimic si ne-a scos afara", a precizat Cristian Cretu, director al Departamentului Sport de la Antena 1.

Mai putin cunoscut este faptul ca una dintre solicitarile Antenei 1 din timpul negocierilor, neagreata si respinsa de LPF, au vizat-o pe Simona Patruleasa . Postul din Baneasa si-ar fi dorit ca prezentatoarea sa dea lovitura de incepere ale meciurilor mari din campionatul viitor, inclusiv la derby-ul Steaua - Dinamo.

“Au venit cu niste aberatii”

Luni, intre cele doua parti au existat unele neintelegeri legate de anumite prevederi contractuale. Dumitru Dragomir declara ca cei de la Antena 1-RCS&RDS au venit “cu niste aberatii”. “Le-am zis ca au semnat un angajament de confidentialitate si un contract de predare-primire a caietului de sarcini. Eu nu pot sa incalc aceste reguli, ca intru la puscarie. Nu pot sa va spun ce facilitati au cerut reprezentantii Antenei 1 si ai RCS-ului, ca as incalca la randul meu contractul de confidentialitate”, a spus, luni, seful LPF.

Promovata si pe stadioane

De la plecarea Adelinei Elisei, in urma unor discutii, s-a decis ca Simona Patruleasa sa se bucure de o promovare speciala din partea postului la care lucreaza, avand in vedere sarmul sau si audientele inregistrate. Daca Antena s-ar fi inteles cu Liga in acest sens, prezentatoarea nu ar fi dat doar lovitura de incepere la derby-urile campionatului, ci ar fi fost promovata cam pe toate stadioanele, sub diverse forme.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare