Vedete din Romania

#Paula Seling falita #vedete intern #showbiz #paula seling

Paula Seling, falita. Artista s-a inglodat in datorii!

Paula Seling trece printr-o perioada destul de dificila. Concertele nu mai sunt pe banda rulanta, iar situatia sa financiara nu mai este deloc pe roze. Artista a facut de curand un imprumut la banca de 65.000 de euro. Vedeta a girat pentru acest credit cu castigurile sale, dar si cu casa in locuieste.

Chiar daca este una dintre artistele apreciate de la noi din tara, Paula Seling nu mai are mare cautare. A avut rezultate foarte bune in cariera si a facut cunoscuta Romania la concursul Eurovision, ajungand in finala acestuia de doua ori.

Se pare insa ca acest concurs nu i-a adus artistei niciun beneficiu financiar, ci mai degraba mai multe cheltuieli.

"Eurovision, pentru noi, a fost o investitie. Cred ca prea putini stiu ca la Eurovision nu se plateste nici prestatia si nici nu exista premiu pentru locul obtinut, e un lucru asumat. Nici nu ai cum sa castigi milioane atata timp cat nu esti compozitorul piesei, care poate castiga, din difuzari, bani pe drepturi de autor, iar interpretul, eventual, din spectacole", marturisea Paula Seling.

Artista isi doreste cu ardoare sa devina mamica cat mai curand. Desi incearca sa ramana insarcinata, pana acum nu s-a intamplat minunea. De asemenea, artista a marturisit ca este deranjata cand toata lumea o intreaba cand va face un bebelus.

"Partea cu copiii este de dorit. Daca nu s-a intamplat pana acum asta nu inseamna ca suntem defecti", marturisea artista in urma cu cateva zile, pentru spynews.ro

Sursa foto: i.ytimg.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare