Vedete din Romania

Penelope Cruz, goala in fata camerei de filmat

Arta cinematografica se dovedeste uneori mai “darnica” pentru ochii barbatilor. Starul Penelope Cruz a acceptat, in sfarsit, sa se dezbrace pentru obiectivul camerei de filmat. Ea a aparut in costumul Evei in ultimul film regizat de actorul britanic Sir Ben Kingsley .

In filmul “ Elegy ”, Ben Kingsley, in varsta de 64 de ani, are parte de scene de sex cu celebra Penelope Cruz, care “a mai jucat pana acum goala si nu are nici o problema in a-si arata sanii si fundul pe ecran”, dupa cum a declarat o sursa din randul staffului regizoral

Actrita joaca rolul unei studente cu un corp de invidiat care se implica intr-o relatie cu mult mai maturul ei profesor, jucat de Sir Kingsley. O sursa care a participat la filmari a declarat “The Sun” ca actrita nu s-a jenat deloc de nuditatea ei:

“Penelope a mai aparut goala in filme, asa ca nu s-a simtit prost sa-si arate sanii si posteriorul. Ba chiar pot spune ca-i place sa filmeze nud. Fanii ei ar trebui sa se pregateasca pentru un adevarat eveniment”.

 

Foto: The Sun 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului