Vedete din Romania

#par Mihai Traistariu #implant Mihai Traistariu #vedete intern #showbiz #mihai traistariu

Preotii, foc si para pe Mihai Traistariu. “Ii poate aparea o boala psihica”

In urma cu cateva luni, Mihai Traistariu a jucat intr-o piesa de teatru in rolul lui Iisus, iar recent a postat pe Facebook fotografii in care il reprezinta pe Hristos. Artistul a scris in dreptul fotografiilor ca “era pacat sa nu pastrez ceva din acele momente speciale, cu care te intalnesti doar o data intr-o viata de artist. Nu de alta, dar n-am avut si nici nu cred c-o sa mai am vreodata atata par”. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe au considerat fotografiile de care Traistariu este atat de mandru "o hula la adresa lui Dumnezeu”.

Mihai Traistariu s-a declarat extrem de incantat de aceste fotografii. “Stiu! Nu va vine sa credeti ca e Mihai Traistariu in poze! Nici mie! Poza cu diavolul e dementiala.

Lupta dintre bine si rau ...


Iar in cea pe cruce ... eram chiar in timpul filmarilor ..."


 

Preotii nu au vazut deloc cu ochi buni postarile lui Traistariu. “E hula la adresa lui Dumnezeu. Chipul Mantuitorului nu poate fi reprezentat de un om, uitati-va si la alti actori care au făcut asta si care apoi au avut probleme. Sa nu se mire cineva daca isi va pierde mintile. E un joc periculos chiar si aluzia cu Diavolul si lupta dintre bine si rau. Intotdeauna binele este pasiv, nu incisiv. Rana e dureroasa, iar lupta aceasta de care vorbeşte el e un război nevazut. Ii recomand rugaciune si nadejdea de a se feri pe viitor. Daca omul greseste din nestiinta, sa isi ceara iertare cu sinceritate si va fi iertat. Atunci cand o faci din stiinta si hulesti numele Domnului, e mare pacat. Lui Traistariu ii poate aparea o boala psihica si să nu ne miram atunci de ce”, a declarat un reprezentant al Bisericii Ortodoxe pentru www.ziarulring.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare