Vedete din Romania

#Andreea Balan nunta SUA #Andreea Balan nunta #andreea balan

Prima imagine cu Andreea Balan mireasa in SUA

Andreea Balan s-a casatorit saptamana trecuta cu iubitul si tatal fiicei sale, actorul George Burcea. Ceremonia a avut loc pe o plaja din Malibu, California, iar alaturi le-au fost doar nasii si preotul roman care a oficiat slujba de casatorie, de aceea singurele imagini de la fericitul eveniment sunt cele postate de cantareata.

Dupa ce le-a dat de inteles fanilor ca a devenit doamna Burcea, postand o imagine cu buchetul de mireasa, Andreea Balan a publicat si o fotografie in rochie de mireasa, alaturi de alesul sau.

Cantareata s-a ocupat in detaliu de ceremonie. De la biletele de avion, luate de cateva luni, pana la rochia de mireasa, facuta pe comanda, si buchetul care a insotit-o in ziua cea mare. Acesta din urma a fost din trandafiri, iar pentru a fi posibila transportarea lor in SUA a fost nevoie de un buchet cu totul special. Se pare ca frumoasa blonda si-a comandat un buchet de trandafiri criogenati. Procedeul de conservare a acestora face posibila pastrarea lor pana la 25 de ani, in conditii speciale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare