Vedete din Romania

Prince se va opera la sold

Cantaretul pop Prince este fortat sa se opereze, la varsta de numai 49 de ani , din cauza durerilor groaznice de care sufera la sold . Prince, care si-a lansat primul album in anul 1978, sufera de aceasta durere datorita coregrafiilor complicate folosite pe scena de-a lungul anilor.

Din cauza spectacolelor

“De luni de zile, Prince, care ofera intotdeauna un spectacol foarte energetic, se plange de dureri de fiecare data cand se misca”, a declarat o sursa citata de publicatia britanica News of the World. “Este intr-o depresie, pentru ca stie ca dupa operatie lucrurile nu vor mai fi la fel”, a mai adaugat acceasi sursa.

Recuperare de 2 luni

Interventia chirurghicala va implica inlaturarea articultiei cu probleme si inlocuirea acesteia cu una artificiala din titanium. Se zvoneste ca Prince deja si-a rezervat o rezerva intr-un spital privat unde va avea loc si operatia. Recuperarea cantaretului va dura maxim doua luni. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului