Vedete din Romania

#iubire Principesa Margareta #principesa margareta #gordon brown

Principesa Margareta, idila de poveste cu un cunoscut politician britanic

Intre Principesa Margareta si fostul premier Gordon Brown a existat o poveste de dragoste care a durat 5 ani, dar care a lasat regrete in inima politicianului. Oamenii apropiati acestuia declara ca princepesa a fost dragostea vietii fostului premier al Regatului Unit.

Principesa Margareta si fostul premier Gordon Brown s-au intalnit in urma cu peste 30 de ani, pe vremea cand erau studenti.

Cei doi s-au indragostit, s-au despartit din cauza principiilor politice si fiecare si-a urmat apoi propriul destin, noteaza publicatia britanica Telegraph. Reporterii de la Telegraph au reusit sa vorbeasca chiar cu printesa.

Tanarul Brown, student la istorie si fost jucator de rugby, a devenit la doar 21 de ani rector al universitatii, dupa ce liga studentilor si-a impus propriul candidat in aceasta functie. El provenea dintr-o familie traditionalista, iar principesa Margareta, stra-stra-stranepoata a reginei Victoria, era a 81-a in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Toti apropiatii ii vedeau casatoriti, iar despre Margareta fostii colegi au declarat pentru publicatia britanica The Telegraph ca era “dulce si draguta si cu siguranta era pregatita sa devina o sotie buna. Era si inteligenta, desi nu se compara cu el, dar pareau facuti unul pentru celalalt”.

Din pacate, relatia s-a destramat la sfarsitul facultatii. Gurile rele spun ca Margareta s-ar fi saturat sa auda numai discutii despre politica, in Custodele Coroanei a evitat sa vorbeasca despre motivele despartirii. Principesa l-a laudat insa pe Gordon Brown in fata jurnalistilor britanici cu putin timp inainte ca acesta sa castige alegerile din 2007.

„Toti cei care l-am cunoscut la Universitatea Edinburgh eram convinsi, avand in vedere talentul, inteligenta si pasiunea principiilor sale, ca va avea un viitor stralucit in viata publica”, a declarat ea pentru Telegraph.

“A fost singura mare iubire din viata lui”, a declarat un prieten al fostului premier.

Pentru Principesa Margareta a urmat casatoria cu Radu Duda, in 1996, in vreme ce fostul premier britanic si-a gasit perechea mult mai tarziu. Apropiatii lui Brown sustin ca acesta nu si-ar fi revenit, de fapt, niciodata, dupa despartirea de mostenitoarea Regelui Mihai I al Romaniei.

Sursa foto: Hepta 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare