Vedete din Romania

#Meghan Markle #printul harry #aparitie publica #ducesa de sussex #ducele de sussex

Printul Harry si Meghan Markle au stralucit la prima aparitie publica, in calitate de sot si sotie

Printul Harry si Meghan Markle au avut prima aparitie publica, in calitate de sot si sotie. Actuala Ducesa de Sussex a atras insa toate privirile asupra ei.

Cei doi au amanat luna de miere pentru a-si indeplini angajamentele publice. Cei doi au luat parte la aniversarea a 70 de ani de cand Printul Charles a devenit sustinatorul mai multor organizatii caritabile, eveniment ce a avut loc la Palatul Buckingham.

Megan Markle a stralucit din nou si a aratat ca frumusetea nu inseamna machiaj excesiv ci naturalete. Meghan a purtat o tinuta simpla, crem deschis si pantofi asortati rochiei. Ducesa a purtat o palarie in aceeasi nuanta si a optat pentru un machiaj de zi, cat mai simplu si natural.

"Harry si Meghan vor avea o luna de miere, insa nu stim unde si cand. Multi spun ca destinatia probabila va fi Africa, avand in vedere legaturile emotionale pe care mirii le au cu acel continet. Unii spun ca ar putea merge in Botswana, unde s-au indragostit, sub cerul instelat, la a treia lor intalnire. Alte optiuni ar fi un safari in Namibia sau, daca e sa ne luam dupa pagina de Instagram a lui Meghan Markle, Coasta Amalfi sau Hawaii, un loc unde si-a petrecut o mare parte a copilariei. Un lucru este sigur: nu vom sti detalii despre destinatie pana cand Harry si Meghan vor ajunge acolo", a spus Ana Stewart, corespondent CNN, citat de ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare