Vedete din Romania

Raluca Sandu are un sot celebru

Americanul Todd Medina , sotul fostei jucatoare de tenis Raluca Sandu, este un apropiat al multor vedete de la Hollywood. El a povestit in ultimul numar Libertatea, ca unul dintre cei mai buni elevi ai sai este chiar celebrul Will Smith. Celebrul actor frecventeaza sala de sport din Newport Beach, din statul american California, detinuta de Todd Medina . “Cu Will fac chiar eu antrenamente, de trei ori pe saptamana, cate o ora la fiecare sedinta. A vrut, in mod expres, sa il antrenez chiar in stil Mixed Martial Arts - arte martiale amestecate. Plateste o mie de dolari pe saptamana, dar e un tip grozav, cu care m-am imprietenit aproape imediat”, a povestit Todd.

Alt elev celebru

Un alt elev celebru al sotului Ralucai Sandu este si actorul Brad Pitt, care, intre timp, i-a devenit amic lui Todd, mai povesteste Libertatea.

Nunta in 2005

Raluca Sandu s-a casatorit cu Todd Medina la 25 iunie 2005, intr-o ceremonie desfasurata pe o pajiste aflata langa Oceanul Pacific, din localitatea Newport Beach, California. Toamna trecuta, in 3 noiembrie, cei doi au ales sa repete evenimentul si in Romania, ei cununandu-se religios si avand parte de o mare petrecere la Hotelul Intercontinental. Raluca si sotul ei locuiesc in Costa Mesa, langa Newport, impreuna cu Tanner, baietelul lui Todd dintr-o relatie anterioara.

La meci cu Tom Cruise

Si Tom Cruise face parte din cercul de prieteni ai lui Todd Medina. “Cu Tom merg adesea la gale de lupte. Ii plac teribil si le comentam amandoi din scaunele de spectatori”, a povestit Todd, care nu exclude posibilitatea ca la una din viitoarele gale de MMA pe care le va organiza in Romania sa aiba ca invitat de onoare chiar pe una dintre aceste celebritati. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare