Vedete din Romania

#scritoare #mamma #raluca zenga

Raluca Zenga, viitoare mama si scriitoare

Este o nevasta de fotbalist atipica. In loc sa-si petreaca timpul colindand magazinele, ia la pas librariile, de unde isi achizitioneaza carti despre orientalistica. In loc de vizite la coafor , isi aloca timp pentru a-si scrie gandurile pe blogul personal, intitulat semiironic Superficiala.com.

In prezent, locuieste in Catania , Italia, alaturi de sotul sau, antrenorul de fotbal Walter Zenga , si duce o viata boema. Tocmai si-a terminat de amenajat locuinta in care spera sa-si petreaca macar cativa ani. In functie de contractele pe care le incheie sotul sau, isi schimba frecvent tara de resedinta, iar acum, drumurile i-au purtat in sudul Italiei - in Sicilia , regiune cu peisaje paradiziace, oameni veseli si mancaruri in fata carora nimeni nu poate rezista.

Raluca spune ca se adapteaza usor in orice loc, indiferent de zona Globului in care se afla, si incearca sa descopere in detaliu fiecare caracteristica a tarii in care o poarta destinul.

Continuarea in Evenimentul Zilei


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului